Wat is een creatieve SEO-copywriter zonder blog? Wanneer ik niet schrijf voor mijn klanten, of het laatste horrornieuws versla, zet ik mijn hersenspinsels nog wel eens op papier. Digitaal dan.

Lees hier meer over SEO en copywriting. Of over mijn persoonlijke ervaringen als ondernemer. Soms actueel, soms tijdloos, vaak herkenbaar. Zo leer je me nog beter kennen dan hier. Toch handig, zo’n blog.

2021: Een jaar van leren en loslaten

2021: Een jaar van leren en loslaten

2022 staat al om de hoek. Tijd voor een 2021 recap! Het was voor mij een jaar van leren en loslaten. Van hard gaan en stil staan – zowel op persoonlijk vlak als ondernemer. Hoe zag dat eruit?

Lees meer
HSP: Positief Hoogsensitief

HSP: Positief Hoogsensitief

HSP, het klinkt als een diagnose. Iets wat je liever niet wilt zijn. Toch hoor je het steeds vaker. Nee, het is geen diagnose. Ja, ik val ook onder de hoogsensitieve personen onder ons. Maar ik ben geen kleinzerig popje of zweverig type, en voel me ook niet speciaal. Ik zal je er iets over vertellen, nu het de week van de HSP is.

Lees meer
Wat is het met ismes

Wat is het met ismes

Realisme. Kubisme. Neoïsme. Narcisme. Allemaal woorden die een set eigenschappen omschrijven onder één grote paraplu. Wanneer voldoet zo’n scala aan eigenschappen aan de eisen van een parapluterm? En gaan ismes wel mee met de tijd?

Lees meer
Oh, but my Darling.. what if you fly? Versla je innerlijke saboteur

Oh, but my Darling.. what if you fly? Versla je innerlijke saboteur

Je bent 30+ en je wilt wat. Iets anders dan wat je al zo lang kent en doet, want dat heeft geen verrassingen meer voor je. En eigenlijk weet je diep in je hart wel wat je wilt en kunt. Maar wanneer ga je die sprong nu wagen? Of laat je jouw innerlijke saboteur je de weg op de hoge duikplank versperren?

Lees meer
Een blog in jouw woorden, met een beetje pit van mij op jouw website?