Wat is een creatieve SEO-copywriter zonder blog? Wanneer ik niet schrijf voor mijn klanten, of het laatste horrornieuws versla, zet ik mijn hersenspinsels nog wel eens op papier. Digitaal dan.

Lees hier meer over SEO en copywriting. Of over mijn persoonlijke ervaringen als ondernemer. Soms actueel, soms tijdloos, vaak herkenbaar. Zo leer je me nog beter kennen dan hier. Toch handig, zo’n blog.

HSP/HSS: gevoelig uit een vliegtuig springen

HSP/HSS: gevoelig uit een vliegtuig springen

Hoi ik ben Marloes en ik ben HSP/HSS. Watte? Nou, ik ben een gevoelig zieltje. Bovengemiddeld gevoelig voor prikkels, ofwel HSP. Maar ik heb wel stevige prikkels nodig om dat gevoelige zieltje te voeden. Dat stukkie is HSS.

Deze week is de Week Van De HSP. Ter ere daarvan vertel ik je in dit blog meer over de tegenstrijdige combinatie van persoonlijkheidseigenschappen die HSP/HSS is – en waarom dat werkt als een tiet voor copywriters.

Lees meer
5 misvattingen over proefdieronderzoek

5 misvattingen over proefdieronderzoek

Dierproefonderzoek zoals antiproefdiergroeperingen het voorspiegelen? Dat is allesbehalve de hele waarheid. Daarom deel ik 5 misvattingen over proefdieronderzoek met jullie, als copywriter met ruim 15 jaar ervaring als biotechnicus.

Lees meer
Copy of design, wat komt eerst?

Copy of design, wat komt eerst?

Het is de Slag Om De Website tussen webdesigners en copywriters: copy of design, wat komt eerst? Wie kraait victorie in deze strijd om creatieve vrijheid? In dit blog leg ik je de 4 voor- en nadelen uit van ontwerp vóór copy en copy vóór ontwerp. Verklap ik jou de best practice. En heb ik een mooie kortingscode voor je!

Lees meer
Een blog in jouw woorden, met een beetje pit van mij op jouw website?