Over mij

Hoi! Ik ben Marloes, het gezicht achter Dash of Ginger. Geboren Brabander, maar al jaren helemaal thuis in Nijmegen. Lees hier meer over mij, en waarom ik jou kan helpen met je teksten.

Wie is Dash of Ginger?
Hoi! Dit ben ik.

Als klein roodharig Marloesje was ik al dol op alles wat met taal te maken had. Van strips tot die leuke rode sprookjesboeken met cassettebandje (ping!), ik verslond ze allemaal. Op de basisschool begon ik zelf verhalen en gedichten te schrijven, waarbij ik zelfs een aantal regionale schrijfwedstrijden won.

Toch heeft het tot 2019 geduurd voordat ik mijn liefde voor verhalen omzette in mijn dagelijks brood. Tot die tijd was ik biotechnisch analist,ik ben naast taal namelijk ook dol op wetenschap en dieren. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan; ook daar hield ik me bezig met het schrijven en vertalen van procedures en protocollen.

Wat kan ik voor jou doen?

Na jaren een schrijvende lab analist te zijn geweest, was ik toe aan een switch. Sinds 2019 werk ik als digital marketing manager en copywriter, met inmiddels veel ervaring in het optimaliseren en schrijven van allerlei teksten, nieuwsartikelen, blogs en social media content- in het Nederlands of Engels. Horrormedia, SEO productomschrijvingen, persoonlijke blogs en nog veel meer; check mijn portfolio maar eens.

Met deze ervaring onder de knie heb ik Dash of Ginger opgericht. Jouw tekst in jouw stijl, met een strakke structuur en een sprenkeltje pit van mij. Dat krijg je als je voor mij kiest!

Genoeg over mij. Klaar voor vindbare, maar vooral soepele teksten? Schrijf me snel, dan schrijf ik voor jou.