Over mij

Hoi!

Ik ben Marloes, het gezicht achter Dash of Ginger. Geboren Brabo-ginger; maar al jaren helemaal thuis in Nijmegen. Lees hier meer over mij en waarom ik jou kan helpen met je teksten.

Als klein roodharig Marloesje was ik al dol op alles wat met taal te maken had. Van strips tot die leuke rode sprookjesboeken met cassettebandje (ping!), ik verslond ze allemaal. Al vroeg begon ik zelf verhalen en gedichten te schrijven, waarbij ik zelfs een aantal regionale schrijfwedstrijden won.

Toch was ik al een grote Marloes voordat ik mijn liefde voor verhalen omzette in mijn dagelijks brood. Nadat ik de switch maakte van 15 jaar ervaring als biotechnicus in het lab naar marketeer, kwam alles in een stroomversnelling. Want werken met taal vind ik simpelweg grandioos, en daarom ga ik er nu vol gas voor. Ik stop de ginger in Dash of Ginger.

Wat kan ik voor jou doen?

Sinds 2020 werk ik als freelance SEO-copywriter. En help ik mijn klanten relevanter en zichtbaarder te worden met spitse webteksten, commerciële productteksten, nieuwsartikelen, blogs, persberichten, social posts en meer met letters. Check mijn portfolio maar eens.

Kies je voor Dash of Ginger? Dan kies je voor jouw tekst met een strakke structuur en een sprenkeltje pit van mij. En voor een beetje gratis Google-liefde als kers op de taart.

Genoeg over mij. Klaar voor vindbare teksten die zingen? Schrijf me snel, dan schrijf ik voor jou.