Over mij

Daaag, schaaat

Het is mij: Marloes. Met de korte oe. De Brabo-ginger in Nijmegen met een hart voor horror, beestjes en taal. Ontdek hier meer over mij!

 Als kleine rooie

was ik al dol op alles wat met taal te maken had. Van Urbanus-strips tot de rode sprookjesboeken met cassettebandje (Wat? Je bent zelf oud), ik las het allemaal de moeder. Zo begon ik op de bassischool zelf te schrijven, waarbij ik meerdere schrijfwedstrijden won. Bijvoorbeeld de griezelverhaalwedstrijd van het Brabants Dagblad in 1994. Jep, ook de horrorliefde zat er al vroeg in.

—–>

Maar als grote rooie

zette ik mijn liefde voor taal pas om in mijn dagelijkse knäckebröd. In 2020 transformeerde ik van biotechnicus met 15 jaar ervaring in een copywriter.

Waarom?

Omdat het online landschap wemelt van de zouteloze teksten. Daar wil ik een einde aan maken. Tijd voor verhalen met smaak, met pit! Dát pakt pas echt bij de lurven. Of bij de kladden, daar wil ik vanaf wezen.

Ook helemaal Marloes

– 6 tattoos & counting. De mooiste? De new school zeemeermin op mijn onderarm.

– Schrijft korte horrorverhalen. Check de gratis download op deze website als voorproefje!

– Dol op alle beestjes, behalve krabben. Geleedpotigen die zijwaarts lopen: iewww.

Goed.

Wat kan ik voor jou doen?

Als freelance copywriter maak ik mijn klanten online relevanter, zelfverzekerder en zichtbaarder.
M
et SEO-teksten, productteksten, nieuwsartikelen, blogs, persberichten, social media en meer lekkers met letters. Vers uit mijn pen of herschreven. Ik vind het allemaal even mooi.

—–>

Ga jij voor een Dash of Ginger over jouw teksten?

Dan kies je voor een strakke structuur, lekkere leesbaarheid, humor en un petit peu pit van mij. Het sprenkeltje Google-liefde maakt het helemaal af.

Chef’s kiss!

Genoeg over mij. Klaar voor teksten die prikkelen als een Madame Jeannette op je tong?