Over mij

Hoi! Ik ben Marloes, het gezicht achter Dash of Ginger. Geboren Brabander, maar al jaren helemaal thuis in Nijmegen.

Als klein roodharig Marloesje was ik al dol op alles wat met taal en verhalen te maken had. Van strips tot die leuke rode sprookjesboeken met cassettebandje (ping!), ik verslond ze allemaal. En al op de basisschool begon ik zelf verhalen en gedichten te schrijven, waarbij ik zelfs een aantal lokale en landelijke schrijfwedstrijden won.

Toch heeft het tot 2019 geduurd voordat ik mijn liefde voor verhalen omzette in mijn dagelijks brood. Tot die tijd was ik biotechnicus,ik ben naast taal namelijk ook dol op wetenschap. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan; ook daar hield ik me bezig met het schrijven en vertalen van procedures en protocollen.

Na dit jaren gedaan te hebben, was ik toe aan een switch. Sindsdien werk ik als marketing manager en tekstschrijver, met inmiddels veel ervaring in het optimaliseren van webteksten en het schrijven van blogs en social media content- in het Nederlands of Engels.

In 2020 heb ik met deze ervaring onder de knie Dash of Ginger opgericht. Jouw tekst in jouw stijl, met een sprenkeltje pit, een vleugje van mij. Dat krijg je als je voor mij kiest!