Contact

Teksten met pit die zowel je lezers als Google leuk vinden? Laten we samen vrijblijvend bekijken wat ik voor jou kan betekenen als SEO-copywriter. Dat kan heel simpel door het contactformulier hieronder in te vullen. Of mail me, bel me, app me. Ik kijk uit naar jouw verhaal!

Neem contact op

Live kennismaken? Natuurlijk kan dat. Laat het me weten, ik kom graag naar je toe. Maar even online meeten doe ik net zo lief!

Telefoon

Contactformulier

" Marloes heeft met haar bedrijf Dash of Ginger de teksten voor mijn website verzorgd, en ik ben heel blij met het resultaat. Mijn concept teksten heeft ze hiervoor herschreven, en van een passend sausje voorzien. Marloes weet de juiste snaar te raken, door zich goed te verdiepen in mij, mijn dienstverlening, en de waardes die ik daarbij wil uitstralen. Ik ben helemaal fan van de taalkunsten en woordvondsten die ze daarbij doet. Zo zei ze ooit dat ik een 'wandelbaas' ben, nadat ik vertelde dat ik leiders mee wil nemen op wandeltochten. Die term bleef zo bij me hangen, dat ik afgelopen jaar met die naam op mijn shirt de Nijmeegse 4-daagse liep. Het is de combinatie van een goede tekstopbouw, het sterk neerzetten van de kern van de boodschap, maar ook die kleine kwinkslagen, die maken dat de teksten van Marloes zo fijn lezen. Ik kan een samenwerking met Marloes dan ook van harte aanbevelen."

Mayke Theloesen, Aandachtig HR

"Marloes is de freelance copywriter die je elke ondernemer gunt. Ze bereidt haar werkzaamheden goed voor en door de juiste vragen te stellen heeft ze binnen no-time de tone of voice van je bedrijf te pakken. Ook als je hier zelf nog een beetje zoekende in bent. Daarnaast komt ze altijd haar afspraken na en is ze goed bereikbaar. We kijken er daarom naar uit om nog een lange tijd met Marloes samen te werken. Dank voor je goede werk en dat we nog vele jaren succesvol mogen samenwerken!"

Rubin Koot, Online Marketing Bakery

"Ontzettend fijn om Marloes als copywriter te hebben. Marloes verzorgt de blogs op mijn website ByMiek Uitvaartfotografie en kwam tijdens ons kennismakingsgesprek al met de leukste ideeën en onderwerpen. Aan een paar woorden van mij heeft ze genoeg om een prachtige blog te schrijven. Dat is echt heel fijn samenwerken! Dank je wel Marloes!"

Annemieke Nierop, ByMiek Uitvaartfotografie

"Marloes is een sprankelend persoon met een creatieve geest. Dat maakt samenwerken tot een fijne vlotte beleving. Ze kan vloeiende teksten schrijven met een zakelijke 'touch' die ook nog eens worden omarmd door de zoekmachines. Dat is precies wat we zochten en wat we gevonden hebben in de samenwerking met Dash of Ginger copywriting. Wij zijn enthousiast!"

Erik Wille, eigenaar Maasvallei Netwerk

“Ik ben zeer tevreden over Marloes, ze denkt met mij mee en verbetert mijn teksten zodat het makkelijker leest voor de lezers. Marloes heeft enkele blogs voor mij geschreven en de labels van mijn eigen label PUUR JO vertaald. Reageert snel op mijn opdrachten, kortom maak kennis met Marloes en ervaar hetzelfde.”

Jolanda | Haarbalans

“Marloes heeft mij ontzettend goed geholpen met een goede tekst te schrijven voor mijn flyer. Door goed door te vragen en te luisteren naar mijn wensen. En ze denkt met je mee en dat is heel fijn. Ik kan haar ontzettend aanbevelen.”

Mariëlle Schriemer |  Retail Business Buddy

“De schrijfstijl van Marloes is open, spontaan, kort, bondig en met humor. Precies hetgeen waar ik naar op zoek was. Na een goede eerste, digitale kennismaking heeft Marloes al mijn wensen goed op papier weten te zetten. Na een paar kleine aanpassingen, was de definitieve versie ook vrij snel klaar. Ik ben echt heel erg tevreden over het geleverde resultaat en zou iedereen Marloes aanraden. Zeker als je op zoek bent naar iemand die het gewoon ‘voor je regelt’ en ook een goede onderbouwing kan geven, waarom je iets ‘niet’ moet doen. Zoek je geen duizend-in-een-dozijn tekstschrijver én iemand met humor? Dan moet je zeker Marloes kiezen! Marloes is een topper!”

Daniëlle | Believe Events

“Super goed gedaan perfect mee gedacht met mij fijn dat Marloes voor mijn webshop de teksten heeft gemaakt en ook nog eens vertaald naar engels en duits super fijn. Ik ga zeker Marloes weer vragen voor de volgende keer als ik teksten nodig heb.”

Annejuuk | Goldline Den Bosch

"Prima samenwerking, resultaat zoals afgesproken en verwacht."

Peter van Vliet | opdracht via Hoofdkraan