Contact

Teksten met pit waar je lezers én Google hun vingers bij aflikken? Regel ik voor je. Ontdek in een vrijblijvende kennismaking van 30 minuten wat ik voor jou kan betekenen. Ik kijk uit naar je bericht!

Neem contact op

Liever live kennismaken dan een videocall? Dat kan ook. Ik neem je graag mee naar mijn favoriete kroeg in Nijmegen. Leer je me kennen onder het genot van een dampende kop verse gemberthee met een koekie.
Of een speciaalbiertje met bitterballen.
Mmm, bitterballen.

Telefoon

Contactformulier

"Marloes weet de juiste snaar te raken, door zich goed te verdiepen in mij, mijn dienstverlening, en de waardes die ik daarbij wil uitstralen. Ik ben helemaal fan van de taalkunsten en woordvondsten die ze daarbij doet. Het is de combinatie van een goede tekstopbouw, het sterk neerzetten van de kern van de boodschap, maar ook die kleine kwinkslagen, die maken dat de teksten van Marloes zo fijn lezen."

Mayke Theloesen, Aandachtig HR

"Marloes is de freelance copywriter die je elke ondernemer gunt. Ze bereidt haar werkzaamheden goed voor en door de juiste vragen te stellen heeft ze binnen no-time de tone of voice van je bedrijf te pakken. Ook als je hier zelf nog een beetje zoekende in bent. Daarnaast komt ze altijd haar afspraken na en is ze goed bereikbaar. Dank voor je goede werk en dat we nog vele jaren succesvol mogen samenwerken!"

Rubin Koot, Online Marketing Bakery

"Ontzettend fijn om Marloes als freelance copywriter te hebben. Marloes verzorgt de blogs op mijn website ByMiek Uitvaartfotografie en kwam tijdens ons kennismakingsgesprek al met de leukste ideeën en onderwerpen. Aan een paar woorden van mij heeft ze genoeg om een prachtige blog te schrijven. Dat is echt heel fijn samenwerken! Dank je wel Marloes!"

Annemieke Nierop, ByMiek Uitvaartfotografie

"Marloes is een sprankelend persoon met een creatieve geest. Dat maakt samenwerken tot een fijne vlotte beleving. Ze kan vloeiende teksten schrijven met een zakelijke 'touch' die ook nog eens worden omarmd door de zoekmachines. Dat is precies wat we zochten en wat we gevonden hebben in de samenwerking met Dash of Ginger copywriting. Wij zijn enthousiast!"

Erik Wille, eigenaar Maasvallei Netwerk

“Ik ben zeer tevreden over Marloes, ze denkt met mij mee en verbetert mijn teksten zodat het makkelijker leest voor de lezers. Marloes heeft enkele blogs voor mij geschreven en de labels van mijn eigen label PUUR JO vertaald. Reageert snel op mijn opdrachten, kortom maak kennis met Marloes en ervaar hetzelfde.”

Jolanda | Haarbalans

“Marloes heeft mij ontzettend goed geholpen met een goede tekst te schrijven voor mijn flyer. Door goed door te vragen en te luisteren naar mijn wensen. En ze denkt met je mee en dat is heel fijn. Ik kan haar ontzettend aanbevelen.”

Mariëlle Schriemer |  Retail Business Buddy

“De schrijfstijl van Marloes is open, spontaan, kort, bondig en met humor. Precies hetgeen waar ik naar op zoek was. Ik ben echt heel erg tevreden over het geleverde resultaat en zou iedereen Marloes aanraden. Zeker als je op zoek bent naar iemand die het gewoon ‘voor je regelt’ en ook een goede onderbouwing kan geven, waarom je iets ‘niet’ moet doen. Zoek je geen duizend-in-een-dozijn tekstschrijver én iemand met humor? Dan moet je zeker Marloes kiezen!”

Daniëlle | Believe Events

“Ha, denk ik, als ik haar blog lees: 'In het ziekenhuis hijsen ze me in zo'n kontloos nachthemd.' Een brutaaltje. Mooi zo. Een goede copywriter ís brutaal. Ze loopt over het randje. Ze zegt dingen waar je je wenkbrauwen van optrekt, maar waar je tegelijk om moet lachen. Ik herhaal die uitdrukking over het nachthemd nog drie keer tegen anderen, die week. En dat is nou precies wat een goede copywriter kenmerkt.”

Kitty Kilian | De Blogacademie

"Marloes van Dash of Ginger heeft mij geholpen met het schrijven van mijn webteksten. Haar scherpe pen en inzicht hebben mijn boodschap perfect vertaald. Professioneel, efficiënt en spot-on. Erg blij mee en een absolute aanrader!"

Jessie Jacobs | jeSocials