Tarieven

Wat kost dat nou, een tekst laten schrijven?

Misschien ben je zelf niet zo goed in schrijven, maar heb je wel een boodschap die kriebelt in je hoofd. Ik kan je helpen om die gedachten in een prettig leesbare tekst te verwerken. Maar wat zijn de tarieven voor een SEO copywriter nou? Oftewel: kost da?

Allereerst: het kost jou minder tijd, waardoor je meer tijd kunt besteden aan dat waar jij goed in bent. Tijd is geld, toch? Onder de streep ben je waarschijnlijk goedkoper uit door mij je gewenste teksten voor je te laten schrijven, dan wanneer je zelf de juiste toon, onderwerpen en woorden en moet zoeken én op papier krijgen. Goed, let’s talk business. Wat zijn mijn tarieven?

wat zijn de kosten van een SEO copywriter?

Tarieven

Uurtarief

Mijn uurtarief is 40 euro exclusief BTW. Dat geldt voor een keywordonderzoek, het schrijven van je teksten, vertalen en uiteraard zo nodig redigeren. Natuurlijk ben ik hier transparant in, en komen deze werkzaamheden apart vermeld op de factuur. Wel zo duidelijk!

Projectprijs

Ben je van plan vaker gebruik te maken van mijn diensten, of heb je een grote opdracht? Dan ben je wellicht meer geïnteresseerd in een projectprijs. Deze wordt op maat gemaakt, afhankelijk van de omvang en duur van je opdracht voor mij. Neem hiervoor contact met me op, dan kunnen we je wensen bespreken en stel ik een offerte voor je op.