Tarieven

Teksten die goed voelen, voor jou en je klanten

Misschien ben je zelf niet zo goed in schrijven, maar wil je wel shinen met lekkere copy. Of heb je een boodschap die kriebelt in je hoofd maar die je niet op papier krijgt. Ik kan je helpen met jouw tekstwensen, als maatwerk of pakketdienst.

Waarom tekstschrijven aan mij uitbesteden?

Tekstschrijven uitbesteden levert jou tijd op. Tijd (en dus geld) die je besteedt aan waar jij goed in bent. Wanneer ik doe waar ík goed in ben voor jou, bereik jij efficiënter je doelen:

* Je voelt je zekerder over je representatie

* Je klanten snappen beter waarom ze jou moeten kiezen

* Je wordt sneller top of mind bij Google én klanten

Goed, let’s talk business. Wat zijn mijn tarieven?

wat zijn de copywriting tarieven van Dash of Dinger?

Copywriting tarieven

Copywriting per uur

Met Copywriting Per Uur betaal je op nacalculatie. Mijn uurtarief is 65 euro exclusief BTW. Dat geldt voor al mijn diensten en de tijd die ik steek in meetings en onderzoek, na onze vrijblijvende kennismaking. Natuurlijk ben ik transparant over mijn verwachte en daadwerkelijk bestede uren. Wel zo duidelijk!

Het tekst maatpak

Wil je geen pakket maar wel een vaste, afgesproken prijs voor jouw opdracht? Op basis van mijn uurtarief maak ik graag een tekst maatpak voor je. Bijvoorbeeld voor andere volumes, maar ook voor flyers, redactiewerk of andere tekstuele uitspattingen. Tijdens een vrijblijvend contactmoment bespreken we je wensen en stel ik een offerte voor je op.

Fan van afgekaderde diensten? Kies dan voor een copywriting pakket:

Ontdek vrijblijvend mijn storytelling skills

 

Benieuwd naar mijn storytelling skills? Download dan mijn korte horrorverhaal: Theo’s Dimensie Van Pijn. 7 pagina’s cosmische horror waarmee ik de top 30% van de Harland Awards bereikte. Geen zorgen, je gaat geen e-mail marketingfunnel in.
Maar je raakt wel gratis (en gruwelijk) overtuigd van mijn schrijfkwaliteiten.

* Zoekwoordenonderzoek XS: maximaal 3 relevante zoektermen specifiek voor één pagina of blog.

** Zoekwoordenonderzoek XL: uitgebreid zoekwoordenonderzoek voor je belangrijkste pagina’s, rapport en content-tips voor jouw website.

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw en inclusief één feedbackronde, tenzij anders vermeld. Vertalingen op aanvraag.

Wat is een SEO-copywriter?

Een SEO-copywriter beheerst twee specialisaties: commercieel schrijven en schrijven voor zoekmachine optimalisatie. Door middel van commercieel schrijven wordt het verlangen diep in die onderbuik van je klant aangesproken, en door middel van SEO-schrijven weet Google dat jouw website kwaliteitscontent huist. Omdat een tekst door een SEO-copywriter de juiste zoekwoorden, unieke inhoud en tekststructuur  bevat, krijgt jouw website een organisch kontje in de klimtocht van hoger ranken in de zoekresultaten. 

Waarom een SEO-copywriter?

Met teksten van een SEO-copywriter weet je dat jouw unieke verhaal en je USP’s van het scherm afspatten, terwijl gortdroge algemeenheden voorkomen worden. En: Google sees you. SEO-copywriting is schrijven voor klanten en schrijven voor de zoekmachines inéén. Een dubbelzijdig zwaard dat je in je arsenaal wilt als ondernemer!

Wat kost een SEO-copywriter?

Het uurtarief van een SEO-copywriter varieert gemiddeld tussen de € 30 voor absolute groentjes en 180 voor de doorgewinterde Jedi’s. Mijn uurtarief? Dat is € 65 euro.

Maar de meeste SEO-copywriters, inclusief ikzelf, werken graag met projectprijzen. Dan is voordat we beginnen duidelijk wat je krijgt en hoeveel je daarvoor gaat betalen. Meer over mijn tarieven vind je hierboven.

Wat levert een SEO-copywriter op?

Het inhuren van van een SEO-copywriter levert je meer op dan het je kost, pinky promise. Het levert jou namelijk de tijd en energie op, die je niet hoeft te steken in het zwoegen aan je teksten. Die tijd en geld besteed je lekker aan waar jij in uitblinkt: kassa. 

Tegelijk stijgt je website door goede SEO-teksten op een organische manier in ranking. Meer kwaliteitscontent = meer tevreden bezoekers, en dus een grotere kans op conversie. Kies je voor een abonnement op SEO-teksten, dan hou je die stijgende lijn vast. Alsof je een klein beetje doping gebruikt in de conversierace met je concurrenten, zonder vals te spelen.  Kleine investering, makkelijke winst!

SEO-copywriting, kan ik dat niet gewoon zelf?

Je kunt altijd je eigen tekst schrijven, maar SEO-copywriting is een vak apart. Het is een combinatie van commercieel schrijven, SEO, storytelling, taalkunde en meedogenloze redactie. En dat volgens de ever-changing spelregels die de zoekmachines opstellen. Alleen zo krijg je een tekst die consistent dezelfde toon bevat, activeert, lekker leest, vindbaar is en gewoon klopt. Als een bus, een zwerende vinger, whatever. Durf je dat zelf aan? Doen! Zo niet, dan help ik je met (Google)liefde. Of ik geef jouw tekst de commerciële SEO-kers op de taart, dat kan ook. Neem contact met me op om samen te bekijken wat bij jouw tekstwensen past.