Tarieven

Teksten die goed voelen, voor jou en je klanten

Misschien ben je zelf niet zo goed in schrijven, maar wil je wel shinen met lekkere copy. Of heb je een boodschap die kriebelt in je hoofd maar die je niet op papier krijgt. Ik kan je helpen met jouw tekstwensen, als maatwerk of pakketdienst.

Waarom tekstschrijven aan mij uitbesteden?

Tekstschrijven uitbesteden levert jou tijd op. Tijd (en dus geld) die je besteedt aan waar jij goed in bent. Wanneer ik doe waar ík goed in ben voor jou, bereik jij efficiënter je doelen:

* Je voelt je zekerder over je representatie

* Je klanten snappen beter waarom ze jou moeten kiezen

* Je wordt sneller top of mind bij Google én klanten

Goed, let’s talk business. Wat zijn mijn tarieven?

wat zijn de copywriting tarieven van Dash of Dinger?

Copywriting tarieven

Copywriting per uur

Met Copywriting Per Uur betaal je op nacalculatie. Mijn uurtarief is 75 euro exclusief BTW. Dat geldt voor al mijn diensten en de tijd die ik steek in meetings en onderzoek, na onze vrijblijvende kennismaking. Natuurlijk ben ik transparant over mijn verwachte en daadwerkelijk bestede uren. Wel zo duidelijk!

Het tekstmaatpak

Wil je geen pakket maar wel een vaste, afgesproken prijs voor jouw opdracht? Op basis van mijn uurtarief maak ik graag een tekstmaatpak voor je. Bijvoorbeeld voor andere volumes, maar ook voor flyers, redactiewerk of andere tekstuele uitspattingen. Tijdens een vrijblijvend contactmoment bespreken we je wensen en stel ik een offerte voor je op.

Fan van afgekaderde diensten? Kies dan voor een copywriting pakket:

* Vanaf een afname van 4 blogs. Het zoekwoordenonderzoek kun je aanleveren (kost niks!) of door mij laten uitvoeren (kost wel wat, maar dan heb je ook wat).

** Een los zoekwoorden- en concurrentenonderzoek begint vanaf 280 euro. De rapportage levert jou een overzicht op van de meest kansrijke woorden om te scoren met je website en toekomstige content. Bam, jij kunt weer zeker een jaar door!

Alle prijzen zijn exclusief 21% btw en inclusief één feedbackronde, tenzij anders vermeld. Vertalingen op aanvraag.

Wat is een SEO-copywriter?

Een SEO-copywriter beheerst twee specialisaties: commercieel schrijven en schrijven voor zoekmachine optimalisatie. Door middel van commercieel schrijven wordt het verlangen diep in die onderbuik van je klant aangesproken, en door middel van SEO-schrijven weet Google dat jouw website kwaliteitscontent huist. Omdat een tekst door een SEO-copywriter de juiste zoekwoorden, unieke inhoud en tekststructuur  bevat, krijgt jouw website een organisch kontje in de klimtocht van hoger ranken in de zoekresultaten. 

Waarom een SEO-copywriter?

Met teksten van een SEO-copywriter weet je dat jouw unieke verhaal en je USP’s van het scherm afspatten, terwijl gortdroge algemeenheden voorkomen worden. En: Google sees you. SEO-copywriting is schrijven voor klanten en schrijven voor de zoekmachines inéén. Een dubbelzijdig zwaard dat je in je arsenaal wilt als ondernemer!

Wat kost een SEO-copywriter?

Het uurtarief van een SEO-copywriter varieert gemiddeld tussen de € 30 voor absolute groentjes en 180 voor de doorgewinterde Jedi’s. Mijn uurtarief? Dat is € 75 euro.

Maar de meeste SEO-copywriters, inclusief ikzelf, werken graag met projectprijzen. Dan is voordat we beginnen duidelijk wat je krijgt en hoeveel je daarvoor gaat betalen. Meer over mijn tarieven vind je hierboven.

Wat levert een SEO-copywriter op?

Het inhuren van van een SEO-copywriter levert je meer op dan het je kost, pinky promise. Het levert jou namelijk de tijd en energie op, die je niet hoeft te steken in het zwoegen aan je teksten. Die tijd en geld besteed je lekker aan waar jij in uitblinkt: kassa. 

Tegelijk stijgt je website door goede SEO-teksten op een organische manier in ranking. Meer kwaliteitscontent = meer tevreden bezoekers, en dus een grotere kans op conversie. Kies je voor een abonnement op SEO-teksten, dan hou je die stijgende lijn vast. Alsof je een klein beetje doping gebruikt in de conversierace met je concurrenten, zonder vals te spelen.  Kleine investering, makkelijke winst!

SEO-copywriting, kan ik dat niet gewoon zelf?

Je kunt altijd je eigen tekst schrijven, maar SEO-copywriting is een vak apart. Het is een combinatie van commercieel schrijven, SEO, storytelling, taalkunde en meedogenloze redactie. En dat volgens de ever-changing spelregels die de zoekmachines opstellen. Alleen zo krijg je een tekst die consistent dezelfde toon bevat, activeert, lekker leest, vindbaar is en gewoon klopt. Als een bus, een zwerende vinger, whatever. Durf je dat zelf aan? Doen! Zo niet, dan help ik je met (Google)liefde. Of ik geef jouw tekst de commerciële SEO-kers op de taart, dat kan ook. Neem contact met me op om samen te bekijken wat bij jouw tekstwensen past.

" Marloes heeft met haar bedrijf Dash of Ginger de teksten voor mijn website verzorgd, en ik ben heel blij met het resultaat. Mijn concept teksten heeft ze hiervoor herschreven, en van een passend sausje voorzien. Marloes weet de juiste snaar te raken, door zich goed te verdiepen in mij, mijn dienstverlening, en de waardes die ik daarbij wil uitstralen. Ik ben helemaal fan van de taalkunsten en woordvondsten die ze daarbij doet. Zo zei ze ooit dat ik een 'wandelbaas' ben, nadat ik vertelde dat ik leiders mee wil nemen op wandeltochten. Die term bleef zo bij me hangen, dat ik afgelopen jaar met die naam op mijn shirt de Nijmeegse 4-daagse liep. Het is de combinatie van een goede tekstopbouw, het sterk neerzetten van de kern van de boodschap, maar ook die kleine kwinkslagen, die maken dat de teksten van Marloes zo fijn lezen. Ik kan een samenwerking met Marloes dan ook van harte aanbevelen."

Mayke Theloesen, Aandachtig HR

"Marloes is de freelance copywriter die je elke ondernemer gunt. Ze bereidt haar werkzaamheden goed voor en door de juiste vragen te stellen heeft ze binnen no-time de tone of voice van je bedrijf te pakken. Ook als je hier zelf nog een beetje zoekende in bent. Daarnaast komt ze altijd haar afspraken na en is ze goed bereikbaar. We kijken er daarom naar uit om nog een lange tijd met Marloes samen te werken. Dank voor je goede werk en dat we nog vele jaren succesvol mogen samenwerken!"

Rubin Koot, Online Marketing Bakery

"Ontzettend fijn om Marloes als copywriter te hebben. Marloes verzorgt de blogs op mijn website ByMiek Uitvaartfotografie en kwam tijdens ons kennismakingsgesprek al met de leukste ideeën en onderwerpen. Aan een paar woorden van mij heeft ze genoeg om een prachtige blog te schrijven. Dat is echt heel fijn samenwerken! Dank je wel Marloes!"

Annemieke Nierop, ByMiek Uitvaartfotografie

"Marloes is een sprankelend persoon met een creatieve geest. Dat maakt samenwerken tot een fijne vlotte beleving. Ze kan vloeiende teksten schrijven met een zakelijke 'touch' die ook nog eens worden omarmd door de zoekmachines. Dat is precies wat we zochten en wat we gevonden hebben in de samenwerking met Dash of Ginger copywriting. Wij zijn enthousiast!"

Erik Wille, eigenaar Maasvallei Netwerk

“Ik ben zeer tevreden over Marloes, ze denkt met mij mee en verbetert mijn teksten zodat het makkelijker leest voor de lezers. Marloes heeft enkele blogs voor mij geschreven en de labels van mijn eigen label PUUR JO vertaald. Reageert snel op mijn opdrachten, kortom maak kennis met Marloes en ervaar hetzelfde.”

Jolanda | Haarbalans

“Marloes heeft mij ontzettend goed geholpen met een goede tekst te schrijven voor mijn flyer. Door goed door te vragen en te luisteren naar mijn wensen. En ze denkt met je mee en dat is heel fijn. Ik kan haar ontzettend aanbevelen.”

Mariëlle Schriemer |  Retail Business Buddy

“De schrijfstijl van Marloes is open, spontaan, kort, bondig en met humor. Precies hetgeen waar ik naar op zoek was. Na een goede eerste, digitale kennismaking heeft Marloes al mijn wensen goed op papier weten te zetten. Na een paar kleine aanpassingen, was de definitieve versie ook vrij snel klaar. Ik ben echt heel erg tevreden over het geleverde resultaat en zou iedereen Marloes aanraden. Zeker als je op zoek bent naar iemand die het gewoon ‘voor je regelt’ en ook een goede onderbouwing kan geven, waarom je iets ‘niet’ moet doen. Zoek je geen duizend-in-een-dozijn tekstschrijver én iemand met humor? Dan moet je zeker Marloes kiezen! Marloes is een topper!”

Daniëlle | Believe Events

“Super goed gedaan perfect mee gedacht met mij fijn dat Marloes voor mijn webshop de teksten heeft gemaakt en ook nog eens vertaald naar engels en duits super fijn. Ik ga zeker Marloes weer vragen voor de volgende keer als ik teksten nodig heb.”

Annejuuk | Goldline Den Bosch

"Prima samenwerking, resultaat zoals afgesproken en verwacht."

Peter van Vliet | opdracht via Hoofdkraan