Partnerships

Zoek je naast een spicy SEO-copywriter ook nog andere creatieve kanonnen voor je website? Je ontdekt mijn favoriete partnerships met professionals hier!

JR Marketing Design is expert in branding en webdesign. De energieke persoonlijkheid van Jodi Roerdink (het bubbly brein én het blije gezicht) schijnt door in al haar werk. Je kunt bij haar terecht voor websites gebouwd in Elementor Pro en visuele identiteiten om je vingers bij af te likken.

Jodi’s Instagram- en WordPress-templates zijn dé keuze voor beginnende ondernemers die een gelikte, perfect functionerende website willen zonder er budgettechnisch op leeg te lopen. Me-ga-makkelijk te personaliseren, ook als je een totale n00b bent!

Wil je zo’n weergaloos template met extra korting? Ik ben je girl. >>>

Ontvang nu 5% korting op een website template
van JR Marketing Design met code:

marloes5 

Ga hier naar de online shop!

Dash of Ginger partnerships

Portugalore is de multi-onderneming van José van der Zwan. Bij deze tentakelrijke dame kan je terecht voor een heel betaalbaar webdesign en zoekmachine-optimalisatie. Van een geheel nieuwe website tot onderhoud en beheer.

De andere pijlers van Portugalore? Advies en hulp bij emigratie naar, en het starten van kleinschalige verblijfsaccomodaties in Portugal. Live en digitaal. José kan het weten: deze regelnicht kent het klappen van de zweep dankzij haar eigen knusse B&B in Arganil. Ontdek haar zonovergoten aanbod hier!

Ben jij ook een creatief kanon en wil je jouw krachten bundelen met de mijne? Neem dan contact op!