Portfolio

Een aantal voorbeelden van mijn werk als copywriter vind je hieronder in mijn portfolio.

kapsalon Blogs

SEO web- en productteksten NL-DE-EN voor Goldline

SEO webteksten over landschapsbeheer

Horrornieuws artikelen en recensies

SEO web- en productteksten voor The Fish Lovers

Maar wacht, er is meer! Naast het bloemrijke portfolio dat je hier vindt, heb ik natuurlijk nog veel meer schrijfwerk op mijn conto; offline en online. Neem contact met me op als je meer voorbeelden wilt.

Hoe ervaren anderen Dash of Ginger copywriting?

“Ik ben zeer tevreden over Marloes, ze denkt met mij mee en verbetert mijn teksten zodat het makkelijker leest voor de lezers. Marloes heeft enkele blogs voor mij geschreven en de labels van mijn eigen label PUUR JO vertaald. Reageert snel op mijn opdrachten, kortom maak kennis met Marloes en ervaar hetzelfde.” – Jolanda, Haarbalans

“Super goed gedaan perfect mee gedacht met mij fijn dat Marloes voor mijn webshop de teksten heeft gemaakt en ook nog eens vertaald naar engels en duits super fijn. Ik ga zeker Marloes weer vragen voor de volgende keer als ik teksten nodig heb.” – Annejuuk, Goldline Den Bosch

“Marloes heeft mij ontzettend goed geholpen met een goede tekst te schrijven voor mijn flyer. Door goed door te vragen en te luisteren naar mijn wensen. En ze denkt met je mee en dat is heel fijn. Ik kan haar ontzettend aanbevelen.” – Mariëlle Schriemer, Retail Business Buddy

Enthousiast geworden aan de hand van mijn portfolio? Laat het me weten! Neem contact me op, zodat we samen kunnen kijken hoe ik jou vooruit kan helpen met weergaloze teksten. En als je meer wilt weten over wie die schrijvende ginger nou eigenlijk is, dan kun je hier meer over mij als copywriter lezen.